Reset filter
AO

AO

American Outfitters kinderkleding

Wij mogen met trots vertellen dat Toddlers één van de eerste winkels was die American Outfitters ging verkopen, dit is nu al weer tien jaar geleden! Inmiddels is het één van onze beste merken en dan hebben we het ook zeker over de kinderkleding van American Outfitters. De kinderkleding van American Outfitters staat bekend om comfortabel te dragen en de goede kwaliteit.
 

American Outfitters webshop

In onze kinderkleding webshop ‘hangt’ de nieuwe wintercollectie 2015 van American Outfitters (AO) al aan de rekken. Kinderkleding winterjassen, shirts, truien, jeans, lange broeken, polo’s en tops zowel voor meiden als voor jongens van 2 tot en met 16 jaar. Alle kleding in onze winkel, kun je ook hier in onze webshop online vinden. Kinderkleding online kopen en bestellen, is namelijk wel zo makkelijk!
 

Wie zit er achter American Outfitters?

De naam geeft je een heel ander idee, maar het merk American outfitters is opgericht door drie Belgische zusjes. Ooit zijn ze net als ieder kledingmerk klein begonnen, maar tegenwoordig wordt American Outfitters in een tal van verschillende landen aangeboden. Het succes van dit merk bestaat uit de unieke, maar toch makkelijk te combineren kleding. De kleding van American Outfitters heeft aparts, maar toch niet opvallend. Een stoer overhemd voor jongens of een stoer shirt voor meiden, hier slaag je zeker voor bij American Outfitters. De creatieve ontwerpers van American Outfitters halen hun inspiratie uit het rijke Amerikaanse en Engelse leven. De collectie kinderkleding is daardoor hip, trendy, vernieuwend en tegelijkertijd voorzien met elegant klassieke details. American Outfitters online kopen kan natuurlijk ook bij ons!


Sorteren op:

         Volgende pagina  
         Volgende pagina  
Toddler's kinderwinkel  Tel: 023-5282840
Binnenweg 85A 2101 JD Heemstede