Betalingsmogelijkheden met verzending of afhaal

Bij Toddler's Kinderwinkel webshop kunt u op verschillende wijze betalen. U heeft ook de mogelijkheid,  met uitzondering van  betalingskeuze AfterPay, de bestelling in de winkel af te halen. Dan betaald u in ieder geval geen verzendkosten.
Wij hebben de volgende betalingskeuzes voor u:

 1. iDEAL of Mister Cash (betaalprovider Sisow). U betaald met  internet bankieren, iDeal voor Nederland en Mister Cash voor Belgie,  vanuit  uw eigen bank.en kiest
  1. verzending per Post NL (TNT)
  2. Afhaal in winkel
 2. Afterpay. Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
 3. Paypal. U betaald met een creditkaart via de Paypal en kiest
  1. Verzending per Post NL (TNT)
  2. Afhaal in winkel
 4. Vooruit betalen. U kiest voor
  1. verzending per PostNL(TNT) en maakt het geld over naar  Toddler's Kinderwinkel rekeningnummer: 1952.49.062.
  2. afhaal in winkel. U haalt de artikelen op in de winkel en betaald in de winkel contant, pin of met creditkaart.
AD1a   iDEAL BETALEN
Met internetbankieren vanuit uw eigen bank kunt u online uw bestelling direct aan ons betalen. Meer informatie kunt u lezen op de website van  iDEAL.nl
Dit biedt voor u en voor ons voordelen.

De bestelling kan dan snel geleverd worden. Bestellingen die dinsdag t/m vrijdag  voor 17:00 uur binnen komen en betaald zijn worden  nog dezelfde werkdag bij Post NL (voorheen TNT) aangeboden.

Het is ook mogelijk om Ideal te betalen en de verzending in de winkel in Heemstede af te halen. U kiest dan voor afhaal in winkel en u betaald  geen verzendkosten.
 
AD1b   Mister Cash BETALEN (Belgie)
Met internetbankieren vanuit uw eigen bank kunt u online uw bestelling direct aan ons betalen. Meer informatie over Mister Cash kunt u lezen op de website  
Dit biedt voor u en voor ons voordelen.
 
De bestelling kan dan snel geleverd worden. Bestellingen die dinsdag t/m vrijdag  voor 17:00 uur binnen komen en betaald zijn worden  nog dezelfde werkdag bij Post NL (voorheen TNT) aangeboden

 
AD2    AFTERPAY  BETALEN

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay. Alleen kunt u niet kiezen voor verzenden afhaal winkel.
AfterPay voert voor toddlers-kinderwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
U kunt bij toddlers-kinderwinkel.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 175,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350,00.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
De admistratiekosten voor betalingskeuze AfterPay is € 1,50 per betaling.
 
De bestelling kan ook met AfterPay snel geleverd worden. Bestellingen die dinsdag t/m vrijdag  voor 17:00 uur binnen komen en door AfterPay goedgekeurd  zijn worden  nog dezelfde werkdag bij Post NL (voorheen TNT) aangeboden


AD3     PAYPAL BETALEN
 
Als u voor paypal betalen kiest  kunt u ook op een veilge en snelle manier het bedrag online betalen met o.a. creditcards van American Express, Visa en Mastercard. Kijk op de de website van Paypal voor verdere informatie.
Na voor Paypal gekozen te hebben wordt u door de site van Paypal begeleid om de betaling te volbrengen. Na succesvolle afronding  krijgen wij direct vanuit Paypal een bericht dat de betaling acoord is.
Bestellingen die wiij op dinsdag tot en met vrijdag voor 17:00 uur ontvangen en betaald zijn worden nog dezelfde dag bij  PostNL (voorheen TNT) aangeboden. Dus ook met Paypal snelle levering.
 
   
AD3      VOORUIT BETALEN


1. vooruit betalen en verzending met PostNL
 Heeft u geen mogelijkheid om iDEAL, Mister Cash of met Paypal te betalen. Dan kunt u kiezen voor vooruit betalen. Na het plaatsen van de bestelling kunt u het totaalbedrag van de factuur die u per e-mail direct na bestelling ontvangt overmaken via uw bank naar onze Rabo bank :
 
rekeninghouder
Toddler's Kinderwinkel
Bankrekeninignummer 1952.49.062
IBAN nummer NL25 RABO 01952.49.062
Swift adres (BIC) RABONL2U

Wij versturen de bestelling nadat wij het bedrag op onze rekening hebben staan. Houd er rekening mee dat de transactie 2-3 dagen kan duren afhankelijk van de bank.
Indien wij het bedrag na 3 dagen nog niet ontvangen hebben kunnen wij de bestelling annuleren. Wij nemen wel vooraf contact met u op voor eventuele verdere afstemming.

2. Vooruit betalen en afhaal in winkel
U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling en afhaal in winkel. U betaald dan geen verzendkosten. De bestelling moet dan wel binnen 5 dagen afgehaald zijn. In de winkel kunt u dan contant, met pin of creditkaart betalen.

Toddler's kinderwinkel  Tel: 023-5282840
Binnenweg 85A 2101 JD Heemstede