Reset filter
Billieblush

Billieblush

Billieblush is van oorsprong een Frans merk, maar is tegenwoordig ook in Nederland steeds meer in opkomst. Billieblush staat voornamelijk bekend om het echte meisjes-gehalte, lieve jurkje en schattige shirtjes. Kleding waar een meisje zich een echt prinsesje in voelt, dat is kleding van Billieblush. Meisjes krijgen al snel een voorkeur met kleding en als jij ze één van de leuke rokjes laat zien, dan durven wij te garanderen dat jouw dochtertje gelijk verliefd is! Wil je niet dat de outfit te schattig wordt, combineer het dan met een stoer shirt van een van onze andere merken en een paar stoere boots.

Billieblush online

Billieblush is bij velen bekend, maar het zijn nog niet heel veel winkels die dit leuke merk aanbieden. Bij Toddlers zijn wij dan ook super trots dat wij zo een groot assortiment hebben. Billieblush kun je in onze winkel kopen, maar ook op de site hebben wij bijna alle items voor jou bij elkaar gezet. Wil je het gemak van online winkelen dan kun je al jouw favoriete items uitzoeken, woon je in de buurt dan kun je jouw pakketje ophalen in de winkel. Wij combineren het gemak van online winkelen en de service die je verwacht bij een fysieke winkel.

Collectie 2016 van Billieblush

Twee keer per jaar wordt er een volledige collectie van Billieblush uitgebracht, de zogenaamde zomer- en wintercollectie. Bij Toddlers kun je bijna de gehele collectie vinden van beide edities. Houd je van lief en schattig, neem dan vooral even een kijkje bij de nieuwe collectie van Billieblush!

Sorteren op:

Toddler's kinderwinkel  Tel: 023-5282840
Binnenweg 85A 2101 JD Heemstede