Reset filter
Little 10 Days

Little 10 Days

Het kledingmerk Little 10 Days is het kindje van het welbekende merk 10 Days damesmode. 10 Days is opgericht in 2007 en na de eerste collectie dameskleding kwam al snel de eerste collectie kinderkleding van Little 10 Days. De collecties van Little 10 Days worden met zorg gemaakt en comfortabel, kwaliteit en goede looks staan hierbij alle drie centraal.

Opvallende kledingontwerpen van Little 10 Days

De kleding van Little 10 Days is anders dan andere kledingmerken voor kinderen. Vaak zie je bij merken die kinderkleding uitbrengen veel opvallende kleuren, maar Little 10 Days zorgt dat juist de ontwerpen opvallend zijn met zachte kleuren. Veel shirtjes, broekjes en accessoires hebben wel een printje of een leuke eyecatcher, waardoor het kledingstuk toch erg leuk is.

Veel praktische basics voor kinderen

Basics zijn voor kinderen een ware musthave, leggings en shirtjes zijn altijd nodig en handig. Deze kledingstukken van Little 10 Days zijn dan ook volop te combineren met bovenkledingstukken zoals vestjes en rokjes.

Be unexpected or simple but never regular

De slogan van Little 10 Days “Be unexpected or simple but never regular” past ook echt bij dit merk. Ondanks dat de kleding van dit merk soms wat meer basic is, jouw kindje zal er nooit gewoontjes uitzien.

Shop Little 10 Days bij Toddlers Kinderwinkel

Bij Toddlers Kinderwinkel bieden we een ruim assortiment kleding en accessoires aan van Little 10 Days. Ieder seizoen dat er een nieuwe collectie uitkomt, bieden ook wij deze aan. Bekijk hieronder alle leuke kledingstukken van dit modieuze kinderkledingmerk.

Sorteren op:

     Volgende pagina  
     Volgende pagina  
Toddler's kinderwinkel  Tel: 023-5282840
Binnenweg 85A 2101 JD Heemstede