Over Ons

Toddler’s Kinderwinkel is een toonaangevende sfeervolle winkel voor Heemstede en omgeving gespecialiseerd in Baby- en Kinderkleding (midden- en hoogsegment) van 0 t/m 16 jaar, dames- en herenkleding. Tevens verkopen wij speelgoed, schoenen en baby artikelen. In deze gezellige en sfeervolle winkel is ook een Kinderkapsalon aanwezig. Op woensdag,donderdag vrijdag en zaterdag wordt op afspraak geknipt. Goede service- en klantvriendelijkheid is de kracht van onze winkel.

Openingstijden van de winkel.
Routebeschrijving

 

De laatste exclusieve trends in kindermode en kinderschoenen zijn volop aanwezig met o.a. veel bekende Topmerken:  American Outfitters, Billieblush, BombaCircle of trustDiesel, Diggers, , GaastraImps&Elfs, IKKS, , Jake Fischer, Jan van Trier, K-way jassen, Little10Days,  Metro SneakersMoscow Nik&Nik,  Scotch Rbelle, Scotch Shrunk en Tommy Hilfiger voor kinderen van 0 tot en met 16 jaar. Verzorging van top tot teen en elk wat wils. Ook hebben wij een kledinglijn  voor de grotere meiden en moeders van de merken 10 Days, Colmar en  de jeans van EdenSchwartz. Voor de mannen hebben we kleding van het merk Japan Rags, K-way en Colmar.

Tevens een leuk aanbod van speelgoed met o.a. Schleich, Brio, poppen van Sigikid en nog vele. Kortom de moeite waard voor een bezoek.
 

Toddler's kinderwinkel  Tel: 023-5282840
Binnenweg 85A 2101 JD Heemstede