Reset filter
Scotch R'Belle

Scotch R'Belle

Het merk Scotch R達elle is onderdeel van het bekende merk Scotch & Soda. Bij dit kledingmerk leggen ze, zoals ze ook zelf zeggen, hart en ziel in het ontwerpen. Het is belangrijk dat alle meisjes die van de kleding van Scotch R達elle houden, dit ook met plezier dragen. Scotch R達elle bestaat nog niet heel lang, maar de naamsbekendheid doet dit eigenlijk tegenspreken. Iedereen die ouder is van een mooie dochter kent het merk Scotch R鍛elle, terwijl deze pas in de zomer van 2011 de eerste collectie heeft uitgebracht.

Scotch R'Belle (Scotch Rebelle) meisjeskleding van Scotch & Soda


Scotch R達elle maakt samen met Scotch Shrunk (jongenskleding), de kinderkledinglijn van het Nederlandse merk Scotch & Soda. Met het opzetten van deze twee kinderkledinglijnen heeft Scotch & Soda zich op de kaart gezet als 鳬n van de grootste aanbieders op het gebied van jongens- en meisjeskleding. De meisjeskleding van Scotch R達elle is ontworpen op basis van de laatste modetrends en bestaat uit trendy en hippe kleding. De kledingstukken hebben meestal bijzonder stijlvolle kleuren en dessins.

Scotch R達elle bij Toddlers Kinderwinkel


Toddler's Kinderwinkel heeft bijna de gehele collectie van de Scotch R'Belle in huis, iedere zomer en winter wordt deze weer aangevuld. Hieronder vind je alle meisjeskleding van Scotch R達elle. De kledingstukken hieronder van Scotch R達elle bestaan uit zowel frisse tinten als felle kleuren. Ieder seizoen brengt Scotch R達elle een nieuwe collectie uit en altijd weer van goede kwaliteit. Scotch R達elle staat dan ook bekend om het gebruik van kwalitatieve stoffen en materialen. Zelfs na vele malen wassen, blijft de kleding mooi. Kijk gerust even rond in onze online Scotch R達elle collectie en bestel online jouw favoriete item uit de Scotch R'Belle collectie

Sorteren op:

     Volgende pagina  
     Volgende pagina  
Toddler's kinderwinkel  Tel: 023-5282840
Binnenweg 85A 2101 JD Heemstede