Reset filter
Scotch Shrunk

Scotch Shrunk

Het merk Scotch Shrunk is één van de grootste labels op het gebied van jongenskleding en is onderdeel van Scotch & Soda. Naast Scotch Shrunk heeft Scotch & Soda ook een meisjeslabel, Scotch R’Belle. Scotch & Soda legt bij alle drie de merken hun hart in de ontwerpen en dit is dan ook terug te zien in de jongenskleding van Scotch Shrunk. De jongenskleding van Scotch Shrunk is hip en dan ook ieder seizoen weer gemaakt op basis van de laatste modetrends.

Jongenskleding van Scotch Shrunk


De eerste collectie van Scotch Shrunk kwam uit in het voorjaar van 2008, de jongenskleding was volledig afgeleid van de herenkleding. De herenkleding die Scotch & Soda al ontwierp is eigenlijk gewoon een paar maten verkleind. Met een paar kleine aanpassingen lopen de kleine mannen in gelijke kleding als de grote mannen. Mede daardoor is het merk Scotch Shrunk vanaf dat moment waanzinnig populair onder de kleine heren.

De huidige collectie Scotch Shrunk bestaat uit stoere lange en korte broeken, overhemden met lange en korte mouwen, ondergoed, polo’s, petjes, accessoires en nog veel meer. Allemaal in frisse tinten die op dit moment het modebeeld bepalen.

Scotch Shrunk koop je online bij Toddlers Kinderwinkel

Ieder jaar wordt er in het voorjaar en najaar een grote nieuwe collectie Scotch Shrunk bij ons binnengebracht. Vanaf februari en september vind je de nieuwe zomer- en wintercollectie jongenskleding. Bij Scotch Shrunk wordt gebruik gemaakt van sterke materialen, jongenskleding moet tegen een stootje kunnen. Het merk staat dan ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Shop nu online jouw favoriete kledingstukken van Scotch Shrunk.

Sorteren op:

     Volgende pagina  
     Volgende pagina  
Toddler's kinderwinkel  Tel: 023-5282840
Binnenweg 85A 2101 JD Heemstede